Vrijwilliger worden

Enthousiast door ons verhaal en onze werking? Aarzel dan niet en neem contact op met ons.

Wil je ervaring opdoen in één van de volgende domeinen? Wij geven jou graag die kans. Zo maak je zelf impact en verbeter je jouw skills op de volgende domeinen:
– Event management
– Copywriting
– Administratie
– Marketing
– Netwerking
– En niet te vergeten: fun! Het harde werk mag/moét beloond worden en dat delen we graag.

Interesse in een partnership?

Wij kiezen onze partners zorgvuldig. Zij zijn allen door ons gescreend en geselecteerd, waarbij we hoge standaarden hanteren omdat we het beste willen voor de personen die we begeleiden.
Ben je of ken je een organisatie of persoon waar we contact mee kunnen opnemen? Laat het ons dan weten.

Deel jouw verhaal

Schrijf zelf jouw verhaal, waarin wij jou ondersteunen. Voor ons bestaan er geen taboes, integendeel. Er wordt jammer genoeg nog steeds te weinig gesproken over bepaalde thematieken. Hier willen wij iets aan doen. Het maakt voor ons niet uit wat je hebt meegemaakt, zolang je met jouw verhaal op een positieve manier kan motiveren en inspireren.
Op deze manier steek je niet alleen anderen een hart onder de riem, maar help je ook Filana Foundation. Opnieuw dus een win-win!
Contacteer ons via mystory@filanafoundation.eu.

Maak impact

Wil jij impact maken? Alle hulp is meer dan welkom! Help mensen terug in hun kracht door te storten op BE85 7370 5638 2406.
Een klein bedrag – en gebaar – kan al een enorm verschil maken, waar wij en zoveel anderen jou enorm dankbaar voor zijn.

Neem contact op met ons